Vzdelávacia aktivita č. 3 v rámci ERASMUS+ na našej škole

Autor: | Posted on:

FiTTeR, HeaLTHieR, HaPPieR – Ako byť fit, zdravší a šťastnejší Projekt KA 229 Strategické partnerstvá medzi školami V Dňoch od 30.05.2022 do 03.06.2022 sa naša škola stala miestom tretieho projektového stretnutia partnerov stredných škôl z Turecka, Talianska, Francúzka, Lotyšska a Maďarska. Školou sa ozývala zmes jazykov a jej priestory sa stali dejiskom zaujímavých aktivít.

Škola je len miestom, kde sa učíme ako navrhnúť niečo prekrásne, čo poteší oko a pohladí dušu, ale kde sa naučíme byť zdravšími a šťastnejšími. Vďaka projektom EÚ sa stávame lepšími ľuďmi, učíme sa prijímať inakosť a rešpektovať iné kultúry a náboženstvá. Spoločným jazykom sú hodnoty, ktoré vyplývajú z cieľov a myšlienok Európskej Únie.

Počas týždňa sme zažili množstvo netradičných a neopakovateľných momentov, ako spoločný športový deň, grilovačka, návšteva observatória a Bratislavy, spoločne strávené večere ukázali akí sme iní a predsa máme toho veľa spoločného a v neposlednom rade dobrodružný splav Malého Dunaja, ktorý ukázal silného tímového ducha nás všetkých.

​​​​​​​Vzdelávaciu aktivitu sa nám podarilo zrealizovať z finančných prostriedkov EÚ.

Mgr. Katarína Mészárosová, projektová koordinátorka

KA229 - FiTTeR, HeaLTHieR, HaPPieR
Buď fit, zdravší a štastnejší

Tel. + 421 35 7602507 ·

Stredná priemyselná škola stavebná - Építőipari Szakközépiskola, Konkolyho 8, Hurbanovo
Konkolyho 8, 94701 Hurbanovo

Webová stránka, zverejnený materiál a publikácie súvisiace so realizovanými projektovými aktivitami vyjadrujú iba názory jej autorov. Európska Komisia nie je zodpovedná za akékoľvek informácie v nich obsiahnutých.